Ο Τίγκας jr… ανοίγει τα φτερά του!

0

Το Cyprusbasket.net σας είχε παρουσιάσει έγκαιρα το πλούσιο ταλέντο του Φίλιππου Τίγκα πριν από 2.5 χρόνια όταν ήταν ακόμη παμπαίδας και η εξέλιξή του μας δικαιώνει. Πλέον, ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στο νεαρότερο αδερφό του, ο οποίος προσπαθεί να βαδίσει στα χνάρια του!

 

Και τ’ όνομα αυτού: Στέφανος Τίγκας! Ένα παιδί με πλούσιο ταλέντο, που γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2005 και έχει ύψος 1.75μ, προοδεύει διαρκώς και στα 13 του χρόνια ξεχωρίζει ορισμένες φορές σαν τη μύγα μες το γάλα, έχοντας εκρηκτικότητα στις κινήσεις του και σημαντικές δημιουργικές αρετές. Στα χέρια του έμπειρου στην ανάδειξη νεαρών παικτών, Σωκράτη Λαμάρη και του συνεργάτη του, Χρίστου Βύρωνος, βελτιώνεται διαρκώς και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Με ηγετικό ρόλο, δίπλα και σε άλλα ταλαντούχα παιδιά φυσικά, οδήγησε τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς στους τελικούς Κ14 Ανδρών απέναντι στον Ζήνωνα και αφήνει πολλά δείγματα γραφής, που αν δουλευτούν σωστά θα τον φέρουν σε υψηλό επίπεδο. Μένει να δούμε αν θα πάνε όλα καλά με το διαβατήριό του για να μπορέσει όπως ο Φίλιππος να παίξει στην Εθνική Κύπρου.