Ολυμπιακός: Προσφυγή Ρόμπερτς για 95.000 δολάρια

7

O Αμερικανός γκαρντ Μπραιαν Ρόμπερτς έκανε προσφυγή κατά την διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε, διεκδικώντας το ποσό των 95.000 δολαρίων για μέρος της συνεργασίας που αφορά την προηγούμενη σεζόν.

 

Ο έμπειρος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πειραιά προτού αποχωρήσει το καλοκαίρι για την Ουνικάχα Μάλαγα, ενόχλησε αρκετές φορές την διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να λάβει τα χρήματά του, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα σημείο επικοινωνίας με συνέπεια τις προηγούμενες ημέρες να καταθέσει προσφυγή στο ΒΑΤ, αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της FIBA για την επίλυση οικονομικών διαφορών.

Η απόφαση του Ρόμπερτς να ακολουθήσει τη νομική οδό για τα οφειλόμενα χρήματα, αποτελεί ένα ασυνήθιστο γεγονός για τα δεδομένα της ΚΑΕ Ολυμπιακός που σε όλη τη διαδρομή των αδελφών Αγγελόπουλων δεν είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια ζητήματα.

Στο παρελθόν μπορεί να είχαν παρατηρηθεί κι άλλες φορές καθυστερήσεις σε όλες τις ομάδες (ιδιαίτερα στην καταβολή των bonus) ωστόσο λύνονταν πάντα μετά από διαβουλεύσεις.

Ο Αμερικανός ατζέντης του αθλητή, Άντριου Βάι είχε επανειλημμένα ζητήσει το ποσό που οφείλεται στον πελάτη του, ωστόσο έξι μήνες μετά αποφάσισε ότι η προσφυγή είναι ο μόνος δρόμος για να λυθεί η διαφορά των δυο πλευρών.

Το ποσό πάντως που ζητά ο Ρόμπερτς δεν είναι τέτοιο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ταμείο του Ολυμπιακού και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επίλυση του, ωστόσο μένει να αποσαφηνιστεί το αμέσως προσεχές διάστημα αν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό η συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή:Sdna.gr