Όταν είσαι μαθημένος να κατακτάς τίτλους σαν αουτσάιντερ…

314

Ανήκει δικαιωματικά στους πλέον επιτυχημένους παράγοντες της κυπριακής καλαθόσφαιρας, με διαχρονική προσφορά και ανεπανάληπτες επιτυχίες σαν αουτσάιντερ. Στη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο και ο Πανίκκος Κωνσταντίνου αξίζει το credit του!

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΘΑ είδε την ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρετεί για μια ζωή, να κατακτά έναν ακόμη τίτλο. Τι κι αν η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν το απόλυτο φαβορί; Η ομάδα της Έγκωμης με τους ξένους των 800 και των 1000 δολαρίων, έκανε το “μπαμ” και έφτασε στο τρόπαιο. Ο κ.Κωνσταντίνου συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες σε προπονητές που μετά εκτοξεύονται. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Τόνυς Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγραψε “χρυσές” σελίδες με πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ο Κυριάκος Αδάμου, επίσης, έφερε μεγάλες επιτυχίες, ενώ ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης είχε κάνει προ τετραετίας το απίστευτο “μπαμ” με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου ως αουτσάιντερ.

Φέτος, η διοίκηση της ΕΘΑ έδωσε τα ηνία ξανά σε δικά της παιδιά. Ο λόγος για τους Χάντι Ελ Χατζ-Γιώργο Αναστασιάδη (δίπλα τους φυσικά και ο πιστός στρατιώτης κόουτς Ιωαννίδης), οι οποίοι με εύστοχες επιλογές ξένων έφεραν τα… πάνω-κάτω κόντρα στην πανίσχυρη Πετρολίνα ΑΕΚ, κατακτώντας το Super Cup.