Όταν είσαι μαθημένος να κατακτάς τίτλους σαν αουτσάιντερ…

0

Ανήκει δικαιωματικά στους πλέον επιτυχημένους παράγοντες της κυπριακής καλαθόσφαιρας, με διαχρονική προσφορά και ανεπανάληπτες επιτυχίες σαν αουτσάιντερ. Στη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο και ο Πανίκκος Κωνσταντίνου αξίζει το credit του!

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΘΑ είδε την ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρετεί για μια ζωή, να κατακτά έναν ακόμη τίτλο. Τι κι αν η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν το απόλυτο φαβορί; Η ομάδα της Έγκωμης με τους ξένους των 800 και των 1000 δολαρίων, έκανε το “μπαμ” και έφτασε στο τρόπαιο. Ο κ.Κωνσταντίνου συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες σε προπονητές που μετά εκτοξεύονται. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Τόνυς Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγραψε “χρυσές” σελίδες με πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ο Κυριάκος Αδάμου, επίσης, έφερε μεγάλες επιτυχίες, ενώ ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης είχε κάνει προ τετραετίας το απίστευτο “μπαμ” με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου ως αουτσάιντερ.

Φέτος, η διοίκηση της ΕΘΑ έδωσε τα ηνία ξανά σε δικά της παιδιά. Ο λόγος για τους Χάντι Ελ Χατζ-Γιώργο Αναστασιάδη (δίπλα τους φυσικά και ο πιστός στρατιώτης κόουτς Ιωαννίδης), οι οποίοι με εύστοχες επιλογές ξένων έφεραν τα… πάνω-κάτω κόντρα στην πανίσχυρη Πετρολίνα ΑΕΚ, κατακτώντας το Super Cup.

LEAVE A REPLY