Όταν… μίλησε η απουσία του Λίο, Λίλλη ή και Λεωνίδα!

0

Όταν το 2010, η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, ελέω των επενδύσεων που είχε κάνει σε αυτήν, ο Βάσος Βασιλείου, είχε πραγματοποιήσει μιαν εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και με προπονητή το Λίνο Γαβριήλ, είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Γαλατά Σαράι. Μόνο όμως που στην αποστολή υπήρχε μια αισθητή απουσία!

 

Αυτήν του… Λίλλη, όπως τον γνωρίζουν άπαντες στην ΑΕΛ (ειδικά την καλαθοσφαιρική).

Με το που έφθασε λοιπόν η αποστολή στο αεροδρόμιο, παραλήφθηκαν και οι αποσκευές και έφθασε στο ξενοδοχείο (Imbis στο όνομα).

Λίγο μετά που κατέλυσε η αποστολή… διαπιστώθηκε ότι παραλήφθηκε λάθος βαλίτσα, αντί αυτής που περιείχε, όχι μόνο τις στολές, αλλά και τα δελτία της ομάδας!

Συνεπώς, η καθαυτό αγωνιστική παρουσία της ΑΕΛ, στο παιχνίδι εκείνο θα τιναζόταν στον αέρα και η Τούρκικη ομάδα, θα έπαιρνε τη νίκη (και την πρόκριση) στα χαρτιά!

Έπρεπε λοιπόν κάποια μέλη της αποστολής, να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να ψάξουν για τη βαλίτσα, που εν τέλει… βρέθηκε.

Απλά, έγινε μπέρδεμα με μιαν που έμοιαζε με αυτήν της ομάδας και με ανακούφιση όλων, το θέμα έκλεισε όταν η σωστή βαλίτσα… εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο!

Τότε ο υπογράφων (παρών στην αποστολή), είπε με… ύφος χιλίων καρδιναλίων!

-Αν ήταν εδώ ο Λίλλης, αποκλείεται να γινόταν λάθος με τη βαλίτσα!

Green Bungalow