Όταν ο Μπαρτζώκας «τραγούδησε» προς τον Ολυμπιακό… Ντέμη Ρούσσο!

0

Μετά το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Ντέιβιντ Μπλατ, το πρώτο (πρώτο – πρώτο) όνομα που γράφτηκε ως υποψήφιος αντικαταστάτης του, ήταν αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 

Διευκρινίστηκε όμως ότι η περίπτωση να επανέλθει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον ερυθρόλευκο πάγκο, δεν είναι και τόσο εύκολη αυτήν τη δεδομένη στιγμή, αλλά ας μην προεξοφλούμε οτιδήποτε…

Ωστόσο, ως προπονητής στην Κίμκι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας (που ποτέ, δεν έκρυψε τα ερυθρόλευκα του αισθήματα, ενώ έχει και θεαθεί ουκ ολίγες φορές στο Καραϊσκάκης για τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας), στις 18 Ιανουαρίου του 2018, είχε «πληγώσει» βαριά τον Ολυμπιακό!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για την Ευρολίγκα, στο παιχνίδι που είχε γίνει στη Ρωσία, η Κίμκι, νίκησε τους ερυθρόλευκους με 82-54!

Θέλοντας λοιπόν να κάνουν πλάκα στους ερυθρόλευκους λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού, οι Ρώσοι, έβαλαν… Ντέμη Ρούσσο στα μεγάφωνα του γηπέδου, παίζοντας το “Good bye my love”!

Συμβολικός (για το παιχνίδι) ο τίτλος του συγκεκριμένου τραγουδιού και τραγουδισμένο από Έλληνα, που ωστόσο, εξακολουθεί (παρά το ότι πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που αναπαύτηκε) να είναι αρκετά διάσημος στη Ρωσία!

Ενδεικτικά τα δυο φιλμάκια που προβάλλονται παρακάτω:

Στο ένα, ο Ντέμης Ρούσσος τραγουδά το “Good bye my love”, καλεσμένος στη Ρωσία και με συνοδεία στρατιωτικής χορωδίας ενώ στο άλλο (από το προαναφερόμενο παιχνίδι)… μπορείτε να ακούσετε το γεγονός που προαναφέραμε στο 33`01“ !

Star Balm
Green Bungalow