Π. Αντωνίου στο CB: “Tο κυπριακό μπάσκετ χρειάζεται ΑΕΛ, Ομόνοια & Αχιλλέα”

0

O Πέτρος Αντωνίου σαν πιστός στρατιώτης της ΑΕΛ έχει μάθει να την οδηγεί στην κορυφή, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και φέτος.

Η πρόκριση επί του μαχητικού Αχιλλέα Καϊμακλίου έφερε τη “βασίλισσα” στους τελικούς της Β1, εκεί όπου έκανε το 1-0 κόντρα στη νεανική και ταλαντούχα, Ομόνοια, με τον τεχνικό των Λεμεσιανων να δίνει το στίγμα του μέσω του CB:

Για την πρόκριση επί του Αχιλλέα Καϊμακλίου:
“Έγιναν 3 ισοδύναμα παιχνίδια με τον Αχιλλέα όπου κερδίσαμε εμείς την πρόκριση λόγω εμπειρίας των παικτών μου. Ο Αχιλλέας ειναι μια πολύ καλή ομάδα και ο φίλος μου ο Λούης κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια”.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με την Ομόνοια:
“Πιστεύω ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα και λόγω έδρας και λόγω εμπειρίας. Η Ομόνοια ειναι μια πολύ καλή ομάδα που αποτελείται απο νεαρούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές. Στον πρώτο τελικό έγινε ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περάσουμε τη μπάλα στους ψηλούς όπου η ομάδα υπερτερεί και κερδίσαμε. Θα πρέπει να ευχηθώ με τη νέα χρονιά να βρίσκονται και οι τρεις ομάδες στην πρώτη κατηγορία και εμεις και η Ομόνοια και ο Αχιλλέας γιατί η κυπριακή Καλαθόσφαιρα τις χρειάζεται”.