Π. Γιανναράς στο CB: “Τιμή μου η Εθνική Κατάρ”

251

Ο Παναγιώτης Γιανναράς τα πηγαίνει περίφημα στο Κατάρ και η παρουσία του στην Qatar Club δεν πέρασε απαρατήρητη, δίνοντάς του το… διαβατήριο για την Εθνική Ομάδα!

 

Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας και ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, καθώς έρχονται σύντομα επίσημες αναμετρήσεις με σημαντικές δυνάμεις όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Το Cyprusbasket.net επικοινώνησε με τον κόουτς Γιανναρά, ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματά του με τη νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά του, αναφερόμενος παράλληλα και στους στόχους που υπάρχουν.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Κατάρ, είπε: “Κατ´αρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία του Καταρ για τη τιμή που μου κάνει, αλλά και στην ομάδα μου, που μου επέτρεψε να μπορώ να είμαι στην εθνική ομάδα. Θεωρώ πως το να σου εμπιστευτεί μια χώρα με παρουσία στο παρελθόν σε παγκόσμια πρωταθλήματα, τις τύχες της εθνικής της ομάδας, αποτελεί τεράστια τιμή, αυξημένες ευθύνες αλλά και μεγάλη αναγνώριση της δουλειάς σου και της πορείας σου. Όποτε δε θα μπορούσα παρά να είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για όλο αυτό που συμβαίνει”.

Για τα παιχνίδια που έρχονται, σχολίασε: “Οσο αφορά τα επερχόμενα παιχνίδια με Ιαπωνία και Αυστραλία, αντιλαμβάνεται κάποιος πως και μόνο από τα ονόματα των αντιπάλων αλλά και το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, η αποστολή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η δε Ιαπωνία είναι μια πολύ αθλητική και φρέσκια ομάδα, και η Αυστραλία νομίζω πως δε χρειάζεται συστάσεις ως μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες στο κόσμο. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα παλέψουμε όλα τα ματς, και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε σιγά σιγά τα νέα παιδιά ώστε να ενσωματωθούν ομαλά στην ομάδα”.