Πανικός στο παρκέ, πανικός και στις κερκίδες και ο εθνικός μας ύμνος! (vid)

0

Με την είσοδο της Εθνικής στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα, η κερκίδα πήρε κυριολεκτικά φωτιά με την ιαχή «Κύπρος – Κύπρος» να ακούετε σε όλο το γήπεδο.

 

Το τι έγινε με την αποστολή στο ξενοδοχείο, τόνωσε όλους, παίκτριες, τεχνικό τιμ και τους γονείς στις κερκίδες και από νωρίς φάνηκε πως η ομάδα μας θα είχε άγριες διαθέσεις.
Με την έναρξη του αγώνα, τα κορίτσια μας έδειξαν σε όλους ότι δεν μασάνε. Με το σκορ στο έβδομο λεπτό να είναι στο 17-2, με την κερκίδα να φωνάζει συνεχώς με τη συνοδεία τυμπάνου(!), η Κύπρος ήταν το αφεντικό του αγώνα.

Η Μολδαβία φάνηκε πολύ μικρή για την ομάδα μας. Η απουσία της Στυλιανίδη λόγω τραυματισμού, η απουσία της Θωμά η οποία ήταν καταβεβλημένη, ο πυρετός της Κυπριανού λίγες ώρες πριν αλλά και τα διάφορα προβλήματα υγείας που είχαν άλλες παίκτριες κατά τη διάρκεια της μέρας ΔΕΝ ήταν ικανά να μας επηρεάσουν.

Η Κύπρος δείχνει περίτρανα πως σε αυτήν την Εθνική υπάρχει καταπληκτικό υλικό που μπορούμε να δουλέψουμε και να βγούμε κερδισμένοι ως χώρα και ως γυναικεία καλαθόσφαιρα.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια. Η Κύπρος βρίσκεται στον τελικό και θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή τη Γεωργία με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Η ομάδα μας απέδειξε πως ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Χρειάζεται προσοχή. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Μιλάμε για τελικό!

Η πίστη και η αποφασιστικότητα θα πρέπει να βγαίνει από μέσα μας, η προσπάθεια μας θα πρέπει να ξεχειλίζει από πάθος και τότε ναι, θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε!
Ραντεβού αύριο Κυριακή στις 18.00 για τον τελικό απέναντι στη Γεωργία!

Δεκάλεπτα: 17-6, 43-15 (26-9), 64-29(21-14), 80-37 (16-8)

Κύπρος: Τορναρίτη 2, Κυπριανού 12, Θωμά, Κυριάκου 16(1), Στυλιανίδη, Σωτηρέλη 10(2), Λάμπρου 5(1), Οδυσσέως 7(1), Σιαμπουλλή 2, Σαββίδου 9, Παπαλλά 13, Κοντού 4.

Το cyprusbasket παρακολουθεί την πορεία της Εθνικής μας ομάδας και σας ενημερώνει…

H Ιωάννα Κυπριανού δεν καταλαβαίνει τίποτα