Παπακώστας: Τα δύσκολα πέρασαν!

Καλό απόγευμα,

Καταρχάς, πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Μας κάνατε όλους περήφανους.

Φτάνοντας στο τέλος της πρώτης μου σεζόν στις ΗΠΑ, θεωρώ πως ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για μένα, καθώς κατάφερα να προσαρμοστώ στην ομάδα και να αφομοιώσω όσα χρειάζομαι για να μπορέσω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Μπορεί λόγω κάποιων προβλημάτων που υπήρξαν σχετικά με συγκεκριμένους κανόνες του NCAA να μην είχα το δικαίωμα να αγωνιστώ σε κάποιο επίσημο αγώνα φέτος, αλλά πλέον τα δύσκολα πέρασαν και τώρα έχω κάθε δικαίωμα να παίξω κανονικά. Ήταν αρκετά δύσκολο για μένα να περάσω όλα τα στάδια της δύσκολης προετοιμασίας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και Post-Season ξέροντας ότι δεν θα είχα δικαίωμα συμμετοχής, αλλά πιστεύω πως οι δυσκολίες και τα προβλήματα που πέρασα θα μου δώσουν δύναμη και κίνητρο, έτσι ώστε να αξιοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ τα επόμενα χρόνια.

Συνεχίζω και προπονούμαι καθημερινά καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε να παρουσιαστώ όσο πιο έτοιμος γίνεται για την νέα σεζόν…

Καλό καλοκαίρι σε όλους,

Κωνσταντίνος

 

- Advertisement -