Πασκουάλ: “Είχα ευθύνες για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού”

0

O Τσάβι Πασκουάλ κλήθηκε να σχολιάσει τις τραγικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα σχολίασε και την πορεία του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνοντας τις δικές του ευθύνες για την πορεία που υπήρξε επί των ημερών του…

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι δύσκολο για μένα να πω το παραμικρό για αυτό… Είμαι εδώ κι εύχομαι τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά! Θυμάμαι τη στιγμή που ήλθα στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει δυο πρωταθλήματα και ήταν συναρπαστικό για μένα να μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να αλλάξω την κατάσταση, τη δυναστεία. Είναι απίθανο συναίσθημα να δουλεύεις για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και να παλεύεις για έναν στόχο. Είμαι χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία, τώρα λυπάμαι για ό,τι γίνεται. Παρακολουθώ τις εξελίξεις εξ αποστάσεως, δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση… Το μόνο που θέλω αυτή τη Δευτέρα είναι να βάλω την τηλεόραση και να δω το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός! Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ! Οι φίλοι μου με ρωτούν για ό,τι γίνεται… Μιλάμε για ό,τι γίνεται”.

Για τα θετικά σχόλια του Ρικ Πιτίνο προς το πρόσωπό του, ανέφερε: “Εκτιμώ ό,τι είπε γιατί το είπε και δημόσια. Τού εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια. Συγχαρητήρια για ό,τι έκανε. Αλλά δεν νιώθω έτσι. Νιώθω πως είχα τις ευθύνες μου. Δεν είμαι αυτός που θα παραπονεθώ για έναν παίκτη ή έναν διαιτητή. Δεν είναι η νοοτροπία μου αυτή. Θέλω να πηγαίνω κάθε φορά ένα βήμα παραπέρα και να είμαι καλύτερος. Δεν θέλω να σκέφτομαι δικαιολογίες”.