Πήρε… μεταγραφή ο Παναγίδης!

0

Ο Αλέξανδρος Παναγίδης τόλμησε να… ζήσει το όνειρό του, μετακομίζοντας ως έφηβος στις ΗΠΑ μετά τη σπουδαία παρουσία που είχε στο καμπ των Philadelphia 76ers και δικαιώνεται, ανεβάζοντας διαρκώς τις “μετοχές” του στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Ο διεθνής Κύπριος “κόμπο” γκαρντ αποδέχθηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο την πρόταση του Valley Forge Military Academy και τα πήγε περίφημα στο σχολικό πρωτάθλημα, όντας ο κινητήριος μοχλός και το μόνιμο σημείο αναφοράς της ομάδας του.

Αποτέλεσμα αυτού; Να πάρει τρεις σημαντικές προτάσεις από senior schools (Hoosac School Albany, Calusa Prep School Miami, Westwood High School Boston). Έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση των προτάσεων ο νεαρός άσσος κατέληξε στο Calusa Prep School, το οποίο θα είναι επίσημα μέλος του Florida Elite Prep Program και φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις στο Miami.

Η χρονιά που έρχεται είναι καταλυτικής σημασίας για τον πρώην παίκτη της ΕΘΑ, ο οποίος καλείται να “εξαργυρώσει” τη δουλειά του μέσω υποτροφίας σε ένα κολέγιο, έχοντας ήδη εισπράξει ενδιαφέρον από πανεπιστήμια της δεύτερης και της τρίτης κατηγορίας του NCAA…