Πίσω στο… σπίτι του ο Παπαϊωάννου!

0

Η ΑΕΛ «χτίζει» κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι άνθρωποί της κοιτάζουν την προοπτική, γι’ αυτό θα επενδύσουν και σε ορισμένα νεαρά παιδιά, με πρώτο και καλύτερο τον Ραφαήλ Παπαϊωάννου.

 

Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, ο δυναμικός φόργουορντ επιστρέφει στο… σπίτι του πιο έτοιμος και πιο ώριμος να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε, έχοντας παράλληλα σαν ισχυρό κίνητρο την επιστροφή της «βασίλισσας» στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Ο 18χρονος παίκτης δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα και πέραν του πάθους και της δύναμής του, βελτιώθηκε αισθητά, «βάζοντας» κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι του. Το project του είναι αρκετά ελκυστικό και στην ΑΕΛ το γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και προτίθενται να επενδύσουν πάνω του.

Στόχος είναι ο πολλά υποσχόμενος άσσος να κάνει προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο υπό την καθοδήγηση του Μίκαελ Κοχ και να πάρει σταδιακά τις ευκαιρίες του, προκειμένου να γεμίσει με υψηλού επιπέδου παραστάσεις και να γίνει ακόμα καλύτερος. Οι Λεμεσιανοί δεν κρύβουν πόσο τον πιστεύουν για το μέλλον.