Πλησιάζει σε Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς!

0

Ο όρος που απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από την διεκδίκησή του και η επιθυμία του παίκτη που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στους πράσινους.

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο, ο Μάικ Τζέιμς να ξαναφορέσει τα πράσινα και να ενισχύσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Καυτό» παρασκήνιο από την Ισπανία φέρνει τον Αμερικανό πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αφού πέρα από την επιθυμία του ίδιου, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αξεπέραστα εμπόδια στο να τον κάνει δικό της.

Η Μπασκόνια, όπως έχει κάνει με άλλους παίκτες κατά το παρελθόν, έχει τα δικαιώματα του Αμερικανού στην ACB, πράγμα που σημαίνει πως για να τον αποκτήσει της η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να τα εξαγοράσει από τους Βάσκους. Οι Καταλανοί, όσο κι αν ο παίκτης αρέσει στον Σίτο Αλόνσο, δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, καθώς αυτό υπερβαίνει το μπατζετ τούς. Επιπλέον δεν είναι διατεθειμένοι να… ξαναχρυσώσουν τον Κερεχέτα, όπως έκαναν το καλοκαίρι για να πάρουν τον Χάνγκα.

Από την άλλη, ο Τζέιμς πιέζει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και είναι κοντά στο να το πετύχει, καθώς πλέον υπάρχει σοβαρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συμπάθεια που του έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι δεδομένη -επιπλέον η εξαιρετική πορεία της ομάδας του έχει ανοίξει την όρεξη-, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έλεγε όχι σε μια τόσο ποιοτική προσθήκη και κάπως έτσι ο δρόμος για την απόκτηση του Αμερικανου από τους πράσινους έχει ανοίξει για τα καλά!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία, όμως οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ και από βδομάδα είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του Αμερικανού στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Superbasket.gr