Πολεμίτης στο CB: “Κάναμε… απλά το 1-0!”

72

Ο ΑΠΟΠ δεν δυσκολεύτηκε όσο αναμενόταν να κάνει το 1-0 στη σειρά με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, όμως οι παίκτες του Μάρκου Ασωνίτη γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως το πρώτο δείγμα δεν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικό και πως θα πρέπει να κοπιάσουν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Β1 και μαζί την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια, όπως παραδέχθηκε και ο Πάνος Πολεμίτης!

 

Η “ψυχή” και… συναρχηγός -μαζί με τον Άθω Δημητρίου- της ομάδας της Πάφου ρωτήθηκε από το Cyprusbasket.net για το πρώτο ματς στη σειρά και έδειξε συγκρατημένος αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας, χωρίς να χάνει φυσικά την πίστη που έχει στο ότι ο ΑΠΟΠ θα στεφθεί τροπαιούχος.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Ο 1ος τελικός πιστεύω ότι κρίθηκε στην δύναμη αλλά και στην κυριαρχία που είχαμε μέσα στο ζωγραφιστό και τα ριμπάουντ που μας βοήθησαν να επιβάλουμε το ρυθμό μας.
Η άμυνα μας ήταν καλή όμως κάναμε κάποια λάθη τακτικής τα οποία θα τα δούμε στο βίντεο με τον Coach Μάρκο και να τα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια.

Από εκεί και πέρα κάναμε απλά το 1-0. Χρειαζόμαστε ακόμη 2 νίκες. Δεν βλέπουμε μακριά, πλέον η προσοχή μας στρέφεται στον 2ο αγώνα της σειράς και μόνο.
Ο Αχιλλέας είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους καλαθοσφαιρίστες στην κατηγορία και με πολύ ικανό προπονητή και πιστεύω πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, έτσι αναμένουμε πολύ ανταγωνιστικό 2ο Τελικό.

Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα”!