Η ανάλυση της Εθνικής Κ16 γυναικών

0

Ψάξαμε, ρωτήσαμε, μάθαμε και σας παρουσιάζουμε τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας Γυναικών U16 με μια ματιά:

4 Τορναρίτη Κατερίνα: Η Κατερίνα είναι μία από τις τρεις ηλικιακά πιο μικρές παίκριες της ομάδας. Η παίκτρια του Κεραυνού έκανε άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια κερδίζοντας συνάμα για πρώτη φορά και μια θέση στην Εθνική ομάδα.

 

Image may contain: 1 person, smiling, standing

7 Κυπριανού Ιωάννα: Η Ιωάννα είναι η πιο έμπειρη παίκτρια σε Εθνικό επίπεδο αφού αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή της με το εθνόσημο. Η παίκτρια της ΕΘΑ ξεχωρίζει εδώ και χρόνια με το ταλέντο και τον τσαμπουκά της και αναμένεται πως θα έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Εθνικής μας. Η Ιωάννα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας Γυναικών της ΕΘΑ που θα κάνει φέτος την επανεμφάνιση της στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας Γυναικών.

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

8 Θωμά Μιχαέλα: Η Μιχαέλα πήρε με το σπαθί της για πρώτη φορά μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η παίκτρια από τον Α.Ο.Αραδίππου ξεχωρίζει τα τελευταία δύο χρόνια με τις συμμετοχές της στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα και καλείται να προσφέρει και στην Εθνική ομάδα.

Image may contain: 1 person, smiling, standing

9 Κυριάκου Παναγιώτα: Η Παναγιώτα είναι η δεύτερη παίκτρια με εμπειρίες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η παίκτρια του Κεραυνού συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις Εθνικές ομάδες και αναμένεται κι αυτή πως θα έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Η Παναγιώτα είχε συμμετοχή φέτος με την ομάδα Γυναικών του Κεραυνού. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι μετακομίζει στη Λεμεσό για χάρη της ΑΕΛ.

Image may contain: 1 person, standing

10 Στυλιανίδη Σοφία: Η Σοφία είναι μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες στην Εθνική. Κατά την περσινή χρονιά συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής U18 ενώ οι συμμετοχές της στη Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στην Α’ Κατηγορία τις έδωσαν τις ανάλογες εμπειρίες έτσι ώστε να έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Εθνικής στην Μολδαβία.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

11 Σωτηρέλη Μαρία: Η Μαρία είναι μία από τις δύο παίκτριες του Ζήνωνα που πήραν θέση φέτος στην Εθνική ομάδα. Η σταθερότητα της την τελευταία διετία και η πρόοδος στο παιχνίδι της δεν μπορούσαν παρά να οδηγήσουν στην πρώτη της συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

14 Λάμπρου Παναγιώτα: Η Γιώτα γεννημένη το 2004, είναι η δεύτερη μικρή της Εθνικής. Η παίκτρια της Ανόρθωσης ξεχωρίζει για το αθλητικό της κορμί και έδειξε σταθερά βήματα προόδου κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου κάτι που της έδωσε και τη συμμετοχή στην Εθνική.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

15 Οδυσσέως Φαίδρα: Η Φαίδρα είναι η εκπρόσωπος του Άρη Λεμεσού στην Εθνική ομάδα. Μια παίκτρια που ξεχωρίζει για την μαχητικότητα της. Με παραστάσεις από την Α’ Κατηγορία Γυναικών όπου είχε συμμετοχές φέτος με την ομάδα της Λεμεσού.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

16 Σιαμπουλλή Γεωργία: Η Γεωργία είναι ηλικιακά η μικρότερη παίκτρια της Εθνικής αλλά με ύψος στα 1.80μ. Η παίκτρια των Youth Stars κάνει ντεμπούτο στις Εθνικές ομάδες και καλείται να καλύψει μια θέση μέσα στο ζωγραφιστό.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

17 Σαββίδου Άνθη: Η Άνθη είναι η δεύτερη παίκτρια του Ζήνωνα στην Εθνική. Ξεχωρίζει για τα αθλητικά της προσόντα. Μια παίκτρια που δούλεψε πολύ την τελευταία διετία και αυτό φάνηκε μέσα από τα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Αναμένεται πως θα βοηθήσει σημαντικά την Εθνική στην προσπάθεια της.

Image may contain: 1 person, smiling, standing

21 Παπαλλά Δήμητρα: Η Δήμητρα βλέπει τον κόσμο από τα 1.84μ. Η παίκτρια του ΑΠΟΠ ξεχωρίζει με την πληθωρική της παρουσία στο ζωγραφιστό και αναμένεται πως θα δώσει πολλές λύσεις στην Εθνική ομάδα. Η Δήμητρα είχε συμμετοχές φέτος με την ομάδα του ΑΠΟΠ στο πρωτάθλημα Γυναικών. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε κι αυτή από την ΑΕΛ.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

23 Κοντού Κατερίνα: Η Κατερίνα ξεχωρίζει για το αθλητικό της κορμί και έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Η παίκτρια του Κεραυνού παίρνει κι αυτή το βάπτισμα του πυρός με την Εθνική ομάδα.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο και την καλύτερη δυνατή επιτυχία για την Κύπρο μας!

Το cyprusbasket θα παρακολουθεί την προσπάθεια της Εθνικής και θα σας ενημερώνει κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

 

H αποστολή της Εθνικής Γυναικών U16