“Καίει” Χάντερ, Ρέινολντς και πάει… γι’ άλλα ο Ολυμπιακός (Λεσόρτ και όχι μόνο)

0

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει πίσω τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό “εκτόξευσε” τις μετοχές του, παίρνοντας μεγάλα συμβόλαια σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ, με τους Πειραιώτες να του καταθέτουν πρόταση επιστροφής. Γιατί χάνει έδαφος. Τι συμβαίνει με Ρέινολντς και τους… άλλους στόχους.

 

Ο Χάντερ δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ψάχνει για κάτι πιο “φρέσκο” και ο Ντέιβιντ Μπλατ τον ήθελε για… συμπλήρωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ωστόσο, ο Αμερικανός σέντερ παρότι έδειξε διάθεση να ξαναπαίξει στο λιμάνι, εντούτοις οι οικονομικές του απαιτήσεις ήταν μεγάλες (ένα εκατομμύριο δολάρια) και σε αυτή τη λογική δεν πρόκειται οι Αγγελόπουλοι να συνεχίσουν τις συζητήσεις και μόνο αν… ρίξει νερό στο κρασί του θα γίνει επαναπροσέγγιση για να ντυθεί για 2η φορά στην καριέρα του στα ερυθρόλευκα. “Καίγεται” και η περίπτωση του Ρέινολντς της Ζενίτ λόγω του ότι έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Τουπάν, ο οποίος έχει δικαστική διαμάχη με την ΚΑΕ.

Καλή γνώμη υπάρχει για τον Ματίας Λεσόρτ, ο οποίος πέρυσι έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά προτίμησε την Μάλαγα, κάνοντας αξιόλογη χρονιά τόσο στην ACB, όσο και στο Eurocup. Οι Ανδαλουσιάνοι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αφήσουν ελεύθερο τον Γάλλο σέντερ και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός αναμένεται να εμπλακεί και να του κάνει πρόταση. Υπάρχουν κι άλλοι ψηλοί που αρέσουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση σε κάποιον πλην του Χάντερ.

Green Bungalow