Σιζόπουλος στο CB: “Με ώθηση από τον κόσμο μας για το 2-1”

7

Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνός έφτασαν στην τελική ευθεία, διεκδικώντας και φέτος μεταξύ τους τον τίτλο του πρωταθλητή και μέχρι στιγμής είναι στο 1-1, με τον Ανδρέα Σιζόπουλο να αποτελεί καθοριστικό για την ομάδα του Δημήτρη Κουκούρη εν όψει της συνέχειας…

 

Ο “Σιζό” με το εξαιρετικό μακρινό σουτ, αλλά και την ενέργεια στην άμυνα που δεν φαίνεται στη στατιστική, κάνει μια ώριμη σειρά και αναμένεται να προσφέρει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια. Το cyprusbasket.net επικοινώνησε με τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος έκαναν έναν μίνι απολογισμό των δύο πρώτων τελικών και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των Λαρνακέων να δώσουν δυναμικό παρών στο Κίτιον την Πρωτομαγιά για να γίνει το 2-1 στη σειρά.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Ήταν δύο παιχνίδια γεμάτα ένταση. Στον πρώτο αγωνα ειμασταν πανέτοιμοι και διαβασμένοι γιαυτό και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαμε ποτε. Στο δεύτερο παιχνίδι περίμεναμε την αντίδραση του κεραυνού η οποία και ήρθε από το ξεκίνημα. Βρήκαμε τις λύσεις όμως και γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς στο τέλος ο κεραυνός έβαλε μεγάλα σουτ και έκανε το 1-1. Προς το παρόν μίλησαν οι έδρες και στους δύο τελικούς. Πλέον σειρά έχει ο τρίτος που θα διεξαχθεί στην έδρα μας την Τετάρτη 1η Μαΐου. Και φυσικά θέλω με την σειρά μου να καλέσω τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει με την παρουσία του την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μου για να κάνει το 2-1 και να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο”.