Σοφία Στυλιανίδη: Πέντε, δέκα, δεκαπέντε…

0

Μια ατάκα που ακούστηκε μετά τη λήξη του σημερινού συγκλονιστικού τελικού στο «Κίτιον» για τη Σοφία Στυλιανίδη, ότι έχει ψυχολογία… δέκα αρσενικών, αποτέλεσε το ένα κομμάτι της έμπνευσης που θα ακολουθήσει!

Minerva
 

-Πόσα τρίποντα να βάλω;

Σα να μονολογεί στη φωτογραφία και αφού εν τέλει, έβαλε πέντε, προσθέτουμε και τη ψυχολογία των… δέκα αρσενικών και αφού η ομάδα της, η ΑΕΛ έκανε μιαν ανατροπή 15 πόντων, για να φθάσει στο 15ο της κύπελλο, τότε εξηγήσαμε και το πως βγάλαμε και τον τίτλο του κειμένου-αφιέρωμα στη νεαρή παίκτρια!

Κρατάμε όμως το… 10άρι! Διότι, ήθελε πολλά κιλά από κότσια, για να πιάσει αυτά τα σουτ, η νεαρή Σοφία, γνωρίζοντας και το ρίσκο που αναλάμβανε, αλλά δεν είναι από αυτούς τους χαρακτήρες, που… χαμπαριάζουν από κάτι τέτοια!

Για να κλείσουμε αυτήν την αναφορά για τη Σοφία Στυλιανίδη (που… χάλασε τα σχέδια του… Στυλιανίδη), σίγουρα το μέλλον της ανήκει, σίγουρα και η ίδια ξέρει ότι σήμερα, απέκτησε ένα μεγάλο ψυχολογικό συν, στην προσπάθεια που κάνει!

Δεδομένης της επιπλέον εμπιστοσύνης που θα της έχει ο Γιώργος Παλάλας, πλέον ολάκερη η Κυπριακή Γυναικεία καλαθόσφαιρα, ξέρει (για τα καλά πια) ότι με τέτοια ταλέντα, δικαιούται να πιστεύει σε ένα εγγυημένο αύριο!

Θεωρούμε δεδομένο ότι η ίδια η Σοφία, θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά!!!