Σοφοκλέους στο CB: “Να στηριχτεί η προσπάθεια για την αναγέννηση του Αχιλλέα”

15

Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών στον πρώτο τελικό της Β1 Κατηγορίας Ανδρών και με 44 μόλις πόντους συγκομιδή στην επίθεση, ήταν αδύνατον να διεκδικήσει τη νίκη από τον ΑΠΟΠ. Ο μοναδικός παίκτης της ομάδας του Λούη Σιακαλλή με διψήφιο αριθμό πόντων, Σοφοκλής Σοφοκλέους ξέρει ότι η ομάδα του μπορεί περισσότερα πράγματα και το παραδέχθηκε μέσω του Cyprusbasket.net.

 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον δυναμικό και ποιοτικό συνάμα ψηλό του ιστορικού σωματείου, ο οποίος μας ανέλυσε τα στοιχεία που έλειψαν από την ομάδα του στο πρώτο ματς της σειράς, τι θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα και φυσικά έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Αχιλλέα να δώσει δυναμικό παρών στο επόμενο ματς για να τον σπρώξει στη νίκη και την ισοφάριση… Δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που συνάντησε στην Πάφο, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Καταρχάς, ευχαριστούμε το cyprusbasket.net για την προσπάθεια που κάνει να προωθήσει το ταλαιπωρημένο άθλημα της καλαθόσφαιρας στην Κύπρο. Τα παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΠ πάντα κρίνονται στο πάθος και στις δυνατές άμυνες, κι έτσι κρίθηκε και ο πρώτος τελικός. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάφου για τη δίκαιη επικράτηση και για το ότι το πρώτο παιχνίδι, παρόλο το πάθος και την ένταση, κύλησε σε απόλυτα αθλητοπρεπέστατες συνθήκες, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όσον αφορά εμάς, δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι προκειμένου να φέρουμε τη σειρά στα ίσια στο δεύτερο ματς, που διεξάγεται στο σπίτι μας. Καλώ τον κόσμο του Αχιλλέα να έρθει για μια ακόμη φορά να στηρίξει τόσο για τη νίκη στο ματς με τον ΑΠΟΠ, όσο και την ομάδα γενικότερα για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους τους προπονητές από τις ακαδημίες μέχρι το αντρικό για να προωθηθούν νεαρά παιδιά που είναι το αύριο του Αχιλλέα και ο τρόπος που θα αναγεννηθεί επιτέλους το ιστορικό μας σωματείο”.