ΣΟΚ στον Κεραυνό! Τελειώνει ο Αμπουκάρ!

0

Κατά τη δική μας άποψη (και είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί συμφωνούν μαζί μας) ότι ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης που απέκτησε κατά τα τελευταία χρόνια ο Κεραυνός, άρα και διόλου παράξενο που έμεινε για τόσα χρόνια στον Στρόβολο, βοηθώντας στα μέγιστα τους ερυθροκίτρινους, για να κτίσουν την κυριαρχία τους κατά τα τελευταία χρόνια στο καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα!

 

Προσέξατε όμως ότι μιλάμε σε παρελθοντικό χρόνο;

Όπως λοιπόν αναφέρουν εγκυρότατες μας πληροφορίες, ο Μο Αμπουκάρ, θα αποτελέσει παρελθόν για τον Κεραυνό, που (λογικά) ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Σημειώνοντας ότι ο Αμπουκάρ, είχε υποστεί και άλλες φορές τραυματισμούς, που συχνά τον άφηναν εκτός δράσης, αλλά η μεγάλη αγωνιστική του αξία, τον καθιστούσε υπερπολύτιμο για τις ανάγκες της ομάδας του.

Ωστόσο, ο τελευταίος του τραυματισμός (εξάρθρωση ώμου), θα τον κρατήσει για τέσσερις μήνες εκτός μιας και τα αποτελέσματα του τομογράφου, δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά και επομένως, στον Κεραυνό αναγκαστικά, δεν μπορούν να περιμένουν να τον ξαναδούν ενεργό, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα…Ο άτυχος καλαθοσφαιριστής θα χρειαστεί νυστέρι για αποκατάσταση του τένωντα στον ώμο και πλέον το τεχνικό επιτελείο άρχισε το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑΑναστάτωση στον Κεραυνό μετά την απρόσμενη ιατρική γνωμάτευση του Μο Αμπουκάρ. Ο τραυματισμός του…

Posted by Keravnos Strovolou Basketball on Tuesday, December 10, 2019

Star Balm
Green Bungalow