Στις 23 Ιουλίου κληρώνει για την Α1 της νέας χρονιάς

0

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν θα διεξαχθεί η κλήρωση της Α1 μπάσκετ εν όψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη (21/6) έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος στις 23 Ιουλίου.

Παράλληλα, η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ μετονομάζεται σε «Παύλος Γιαννακόπουλος», ώστε να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο η μνήμη του εμβληματικού διοικητικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στην σημερινή (21/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ “Παύλος Γιαννακόπουλος” ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor)».