Στις αίθουσες της Δικαστικής θα κριθεί το ντέρμπι Αχιλλέας Αγρού-Αχιλλέας Καιμακλίου!!!

0

Το ντέρμπι μεταξύ του Αχιλλέα Αγρού και του Αχιλλέα Καιμακλίου που ήταν προγραμματισμένο για να γίνει χθες (Κυριακή) δεν ξεκίνησε ποτέ και η τυχή του θα κριθεί στις αίθουσες της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΚ.

Physio Home
 

Ο λόγος ήταν ένα μικρό μπάχαλο που επικράτησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης σχετικά με τις συμμετοχές των καλαθοσφαιριστών του Αχιλλέα Αγρού. Οι διαιτητές της αναμέτρησης (κύριοι Ζάνεβ και Λελλούδας) ενημέρωσαν τους γηπεδούχους ότι είχαν εσφαλμένα αναγράψει περισσότερους από 5 καλαθοσφαιριστές, γεννημένους μετά την 1.1.1993 στο φύλλο αγώνος και όπως αφαιρέσουν κάποιον εξ’αυτών για να ξεκινήσει κανονικά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισχυρίστηκαν πως το καταστατικό της ΚΟΚ για τη Β’ Κατηγορία προνοεί οι καλαθοσφαιριστές να είναι γεννημένοι μετά την 1.1.1991 (και όχι την 1.1.1993) γεγονός που δεν ευσταθεί κάτι που επιβεβαίωσαν και διασταύρωσαν οι διαιτητές μετά και από επικοινωνία με την Κ.Ο.Κ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Αγρού ζήτησε να ξεκινήσει κανονικά το παιχνίδι και εάν οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε ένσταση μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο προπονητής των Καιμακλιωτών επιβεβαίωσε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και δεν πρόκειται να προβεί η ομάδα του σε ένσταση.

Οι διαιτητές παρ’όλα αυτά ΟΡΘΑ δεν επέτρεψαν την έναρξη της αναμέτρησης, αφού είχαν εντοπίσει την παρατυπία της ομάδας του Αγρού και ζήτησαν όπως αφαιρεθεί ένας εκ των 6 καλαθοσφαιριστών από το φύλλο αγώνος. Οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν εκ νέου και το ντέρμπι δεν ξεκίνησε ΠΟΤΕ!

Όπως όλα δείχνουν οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τους 2 βαθμούς της νίκης με σκορ 20-0, ενώ η γηπεδούχος ομάδα θα μηδενιστεί. Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε τόσο την προκήρυξη όσο και τις ποινές που δικαιώνουν απόλυτα τους διαιτητές της αναμέτρησης και σας τις παρουσιάζει.

Star Balm