Στόχος της ΕΝΠ ο Κουκούρης, πρόταση και από Αυστρία!

0

Μετά την αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος κατέληξε στην Πετρολίνα ΑΕΚ, η ΕΝΠ ψάχνει τον αντικαταστάτη του, έχοντας “μαρκάρει” σύμφωνα με πληροφορίες του cyprusbasket.net το όνομα του Δημήτρη Κουκούρη, που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας.

 

Μετά από 4.5 χρόνια στο Κίτιον (2.5 σαν assistant και 2 σαν head coach coach) με απολογισμό 3 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ, αλλά και δύο φορές παρουσία στους “16” του FIBA Europe Cup, ο Ελλαδίτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους Λαρνακείς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να επιθυμεί τη σύναψη συμφωνίας μαζί του. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αλλά οι διοικούντες την ομάδα θα το παλέψουν με στόχο να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Πάντως, πέραν της Ένωσης, τον Κουκούρη προσέγγισε μεγάλη ομάδα της Αυστρίας, που πρωταγωνιστεί στο μπάσκετ της χώρας και του κατέθεσε δελεαστική πρόταση που την εξετάζει σοβαρά. Ωστόσο, θα εξετάσει όλες τις επιλογές του και δεν θα βιαστεί να αποφασίσει.

Green Bungalow