Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΚ, ΚΟΠΕ, ΚΟΧ και ΟΑΚ

0

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/9) συνάντηση στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου, ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ και την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου.

 

Η συνάντηση ανάμεσα στις τέσσερις αθλητικές Ομοσπονδίες, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπό την προεδρία του κ. Φοίβου Ζαχαριάδη, σύμβουλου του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, επί θεμάτων αθλητισμού.

Οι αθλητικές Ομοσπονδίες εκπροσωπήθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο, από τους προέδρους τους. Την ΚΟΚ εκπροσώπησε ο κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, την ΚΟΠΕ ο Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, την ΚΟΧ ο Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας και την ΟΑΚ ο κ. Νώντας Μεταξάς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συμφωνήθηκε κοινό πλάνο ενεργειών για σοβαρά θέματα, τα οποία απασχολούν και τις τέσσερις Ομοσπονδίες, ενώ κατέληξαν σε προτάσεις οι οποίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους φορείς και στις κοινοβουλευτικές επιτροπές.