Συνέντευξη Πάρι Παπαέλληνα (1 από 4): Έξοδα αγώνων Ευρώπης

0

Μέσα από τη μεγάλη συνέντευξη του προέδρου του Κεραυνού κ. Πάρι Παπαέλληνα, στο CB, ένα σημαντικό ζήτημα που τέθηκε, ήταν οι συμμετοχές της ομάδας του, στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Επί του ζητήματος, ο κ. Παπαέλληνας ανέφερε ενδεικτικά, ότι κατά την προηγούμενη συμμετοχή της ομάδας του στην Ευρώπη, είχε οικονομική ζημιά, 130 χιλιάδες ευρώ!

Όσο για τη φετινή χρονιά, αναφέροντας πολύ χαρακτηριστικά, ότι «ευτυχώς που δεν προκριθήκαμε», μόνο οι προκριματικοί του BCL, είχαν κόστος 46 χιλιάδων ευρώ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης, τότε σε αυτό το κόστος, θα υπήρχε επιβάρυνση, ακόμα 200 χιλιάδων!

Σε αυτά, ο πρόεδρος του Κεραυνού, αφαίρεσε το ποσό που θα δινόταν από τη διεθνή Ομοσπονδία, αλλά και τον ΚΟΑ, ποσό που συνολικά θα έφθανε στις 85 περίπου χιλιάδες, αλλά με απλά μαθηματικά, από τη ζημιά εύκολα βγαίνει το… αποτέλεσμα της!

Απόηχος: Είναι φανερό, ότι οι συμμετοχές των ομάδων μας στην Ευρώπη (και όχι μόνο του Κεραυνού), στο τέλος αφήνουν οικονομική ζημιά, στα ίδια τα σωματεία.

Αυτό από τη στιγμή που οι επιχορηγήσεις από τον ΚΟΑ, δεν είναι αρκετά (ή και καθόλου) ψηλές, τη στιγμή που και οι αντίστοιχες επιχορηγήσεις και από τη διεθνή Ομοσπονδία, είναι επίσης πενιχρές…

Δεν είναι άλλωστε, τυχαίο και το ότι σε αρκετές περιπτώσεις (και σε επίσημο επίπεδο) που είχε τεθεί θέμα συμμετοχής των ομάδων μας, στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!  

Πάρις Παπαέλληνας | Ε54

Εάν το κυπριακό μπασκετ είχε πρόσωπο, ίσως αυτό να ήταν του Πάρι Παπαέλληνα. Ο πρόεδρος του Keravnos Strovolou Basketball φιλοξενεί στο σπίτι του τον Νεοκλή Θεοχαρίδη του www.cyprusbasket.netΔείτε το σε HD ➡️ ⚙️#Podcast #NetcastZone

Posted by Netcast Zone on Wednesday, December 25, 2019

Green Bungalow