Συνέντευξη Βασιλακόπουλου : “Τεράστια ζημιά η απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα!”(vid)

0

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος στο BEST TV και μίλησε για την απουσία του Ολυμπιακού, από την Basket League, αλλά και για την Εθνική Ομάδα.

 

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ και Πρόεδρος της ΕΟΚ, στην συνέντευξη που έδωσε τόνισε πως αποτελεί μεγάλη ζημιά για το εγχώριο προϊόν του αθλήματος, αλλά και για τον ίδιο τον σύλλογο, η απουσία του Ολυμπιακού από την Α1.

Ακόμα ο κύριος Βασιλακόπουλος, μίλησε για την παρουσία της “επίσημης αγαπημένης” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και την θέση της στην παγκόσμια κατάταξη του μπάσκετ, αλλά και για τους Έλληνες προπονητές και την αξία τους.

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Για την Εθνική Ομάδα: “Η Ελλάδα είναι στην 7η θέση της κατάταξης παρά την αποτυχία στο Παγκόσμιο. Δεν πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε. Όχι όμως να λέμε ότι διασυρθήκαμε. Συμβαίνει να μην πας καλά σε ένα ημίχρονο ή να χάσεις ένα πόντο από τη Βραζιλία”.

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League και γενικά το ελληνικό μπάσκετ: “Αν δεν υπάρχει ενότητα, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Κανείς δεν ήθελε να έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Ομάδα Α ή Β, ομάδα 1 ή 2. Είναι μεγάλη ζημιά να μην έχεις την ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Και για το άθλημα και για τον ίδιο τον σύλλογο. Δεν μπορείς να παίζεις πρωτάθλημα και να μην είναι μέσα ο Ολυμπιακός. Είναι λάθος, θέλουμε να διορθωθεί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς”.

Για την αξία των Ελλήνων προπονητών: “Έχουμε τόσο ικανούς προπονητές και τους εμπιστεύονται οι ομάδες. Αυτό κάτι λέει. Γιατί να μην εμπιστευτούμε και τον Έλληνα παίκτη; Και να ξενιτεύονται για να παίξουν και εδώ να φέρνουμε κάθε αμφιβόλου αξίας περιπλανώμενο”.