Συνεργασία του Cyprusbasket.net με το Kerkida.net

0

Οι στρατηγικές κινήσεις του Cyprusbasket.net συνεχίζονται, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Kerkida.net και τον όμιλο Digital Tree!

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς το ότι πλέον θα κινηθούμε μαζί με το κορυφαίο αθλητικό portal στην Κύπρο, το οποίο ξέρουμε πόσο αγαπάτε και διαβάζετε όσοι αγαπάτε τον αθλητισμό και θέλετε να βλέπετε την κάλυψη των γεγονότων σε υψηλό επίπεδο. Το Cyprusbasket.net επιλέγει τους κορυφαίους συνεργάτες και προχωράει δυναμικά, χαράζοντας το δικό του δρόμο για την ενημέρωση των φίλων της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη του Kerkida.net για την εμπιστοσύνη τους και τη συμβολή τους από εδώ και πέρα για την εξέλιξη του project μας.

Από σήμερα το Cyprusbasket.net θα “παίζει” καθημερινά στην αθλητική ιστοσελίδα της Κύπρου με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε την ποιοτική μας προσπάθεια, δουλεύοντας σχεδόν όλο το 24ωρο για εσάς. Μεταδίδοντας τα παιχνίδια του κυπριακού μπάσκετ, σε συνεργασία με την Alfasports TV, παρέχοντάς σας μπασκετικές αναλύσεις δύο εκ των κορυφαίων αρθρογράφων στην Ελλάδα, του Δημήτρη Κοντού και του Κωνσταντίνου Μελάγιες. Υπό τη διεύθυνση του Νεοκλή Θεοχαρίδη, η ιστοσελίδα μας κοιτάζει πολύ ψηλά, με… ταβάνι πάντα τον ουρανό.

Η συντακτική μας ομάδας σας παρέχει κάθε μέρα ενημέρωση για τις εξελίξεις που αφορά την καλαθοσφαίριση στην Κύπρο, στο ΝΒΑ, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη, καθώς επίσης αποκλειστικές Συνεντεύξεις, “καυτά” Παρασκήνια, πλούσια Αφιερώματα, πρωτότυπες Στήλες και μοναδικά Ρετρό που “ξυπνούν” μνήμες του παρελθόντος.

Το Cyprusbasket.net εγκαινιάζει, λοιπόν, τη νέα του συνεργασία, θέλοντας τη δική σας στήριξη και στο επόμενο διάστημα…