Τα κορίτσια μας κάνουν υπερήφανους

0

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας ξεκίνησε στη Μολδαβία και η Εθνική Γυναικών U16 μπήκε με το δεξί στο τουρνουά κάνοντας μας περήφανους. H Εθνική μας παρουσιάστηκε με πολύ θράσος και αποφασιστικότητα και δεν άφησε περιθώρια στις Σκωτσέζες να διεκδικήσουν κάτι από το ματς.

 

Τα κορίτσια μας από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους. Με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, χάλασαν τα όποια σχέδια των αντιπάλων ενώ ταυτόχρονα κέρδισαν σε ατομικό επίπεδο τις αντίπαλες παίκτριες. Με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ, κάτι που κράτησε μέχρι και το τέλος.

Πραγματικά η εμφάνιση της Κύπρου ήταν πειστική με τις παίκτριες μας να διακρίνονται για την αποφασιστικότητα και τη θέληση τους για τη νίκη. Οι μικρές κατάφεραν να βγάλουν στο παρκέ ένα επιβλητικό παιχνίδι επί του αντιπάλου τους.  Εξασφάλισαν την ηρεμία τους για τη συνέχεια αλλά κυρίως πήραν την ώθηση για να το πιστέψουν ακόμη περισσότερο και να πάρουν τα πάνω τους.

Το ότι ήρθε η νίκη δεν μιλάμε για κατόρθωμα, αλλά απέναντι στο άγνωστο και ιδιαίτερα απέναντι στη Σκωτία που μας έκανε χαλάστρες σε παλαιότερες διοργανώσεις, η νίκη με τον τρόπο που ήρθε σημαίνει πολλά.

Στην κερκίδα έντεκα στο σύνολο οπαδοί της Κύπρου έδωσαν τη δική τους μάχη απέναντι στους τριπλάσιους Σκωτσέζους…

Τέτοιες διοργανώσεις χρειάζονται προσοχή και αυτοσυγκέντρωση σε κάθε στιγμή, σε κάθε φάση. Σήμερα είναι εξ’ ολοκλήρου μια καινούργια μέρα και ένας καινούργιος αντίπαλος, η Μάλτα (13:30).

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας

 

Photo story του αγώνα

Εθνική Κορασίδων της Κύπρου επικράτησε στην πρεμιέρα της Σκοτίας

Green Bungalow