Τέλος εποχής για Κούνα! (pic)

194

Ένας ακόμη παίκτης-σταθμός στην ιστορία της Εθνικής ομάδας, αποφάσισε να… κρεμάσει τη φανέλα του, ανοίγοντας χώρο για τους νεότερους.

 

Ο διεθνής γκαρντ είχε τεράστια προσφορά για μια δεκαετία με το ταλέντο και την προσωπικότητά του, παίρνοντας πλέον την απόφαση να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η ανάρτησή του στο facebook:

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΟΥ 2009-2019.
Η ύστατη τιμή για έναν αθλητή, να εκπροσωπεί την ομάδα της χώρας του.
Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ την πιο βαριά φανέλα που έχω φορέσει ποτέ, την φανέλα ολόκληρης της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, προέδρους, διοικητικά συμβούλια, προπονητές, φροντιστές, φυσικοθεραπευτές και φυσικά τους συμπαίκτες μου που μαζί περάσαμε απίστευτες στιγμές, στιγμές που όλοι θα ευχόμασταν να είχαμε και στις ομάδες μας.
Αποχωρώ με τις καλύτερες αναμνήσεις σε μια ηλικία που πιστεύω θα βοηθήσει εμένα να ξεκουραστώ αλλά και την Εθνική μας ομάδα να δώσει την ευκαιρία σε πιο νεαρά και ταλαντούχα παιδιά!
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και μην ξεχνάτε η Εθνική είναι η ομάδα ΟΛΩΝ μας για αυτό πρέπει να την αγαπάμε και να την στηρίζουμε σε καλές αλλά και κακές στιγμές.
“Το γνώθι σαυτόν” είναι μεγάλο προτέρημα.