Το Curry 7 κάνει τους outsiders πρωταγωνιστές (pics)

0

Το παπούτσι που φέρει το όνομα ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια του ΝΒΑ σε περιμένει για να ξεχωρίσεις.

 

Αν γυρίσουμε το χρόνο μια δεκαετία πίσω και πούμε σε αθλητικούς δημοσιογράφους, ιθύνοντες του ΝΒΑ και φιλάθλους πως στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας του αιώνα μας ο Stephen Curry θα γινει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της αμερικανικής λίγκας και κατ’ επέκταση του πλανήτη θα μάς περάσουν για τρελούς.

Ο άσος τον Warriors είχε το ταλέντο, αλλά λίγο το σκαρί του και λίγο οι συχνοί τραυματισμοί του δεν άφηναν περιθώρια για αισιόδοξες προβλέψεις για το μέλλον του. Πόσο μάλλον για τις αστρονομικές χρονιές που έκανε με την ομάδα του Golden State από το 2015 μέχρι το 2018. Τα χρόνια πέρασαν, ο Curry άρχισε να λάμπει και μαζί του και το παπούτσι που φέρει το όνομά του. Ο λόγος για το Curry 7, το παπούτσι που ήρθε να διαψεύσει όσους θεωρούσαν τον Stephen Curry outsider.

Το νέο Curry 7 UNDRTD, απευθύνεται σε όλους εκείνους που θεωρούνταν outsiders και που απέδειξαν το αντίθετο. Όσο ο Stephen συνεχίζει να εξελίσσεται ως παίκτης, η σχεδιαστική ομάδα της Under Armour  αναζητά νέες καινοτομίες που θα ταιριάξουν ακόμα περισσότερο με το στυλ παιχνιδιού του. Το έβδομο signature παπούτσι είναι το εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου παπουτσιού είναι o συνδυασμός της επαναστατικής τεχνολογίας UA HOVR™ με την θρυλική τεχνολογία Micro G , και μιας ειδικής πλακέτας (Flexible plate) τοποθετημένης ανάμεσα στις δύο τεχνολογίες με σκοπό να  διατηρεί την ισορροπία και να κρατά τον αθλητή σταθερό σε οποιαδήποτε εναλλαγή κίνησης.

UA HOVR™ + Micro G® + Flexible Plate = Go Farther, Faster and Longer

Με σκοπό να καλυτερεύσει το παιχνίδι του Stephen, η Under Armour τοποθέτησε στην εξωτερική σόλα του νέου Curry 7 ένα σύστημα πρόσφυσης τύπου «ψαροκόκαλο» με μεταβλητά  ύψη, χρησιμοποιώντας τρία στρώματα ακτινικής πρόσφυσης. Αυτό το σύστημα δουλεύει ανάλογα με την πίεση που ασκεί ο αθλητής δημιουργώντας επίπεδα τριβής, ενώ ταυτόχρονα κάμπτεται με κάθε κίνησή του.

Όλα όσα έχει πει ο Stephen Curry για το νέο παπούτσι που φέρει το όνομά του: «Όπως οι περισσότεροι παίχτες, πάντα προσπαθώ να δουλεύω στην κινητικότητα και ευελιξία του παιχνιδιού μου. Το Curry 7 με βοηθά να είμαι πιο εκρηκτικός, πιο δυνατός στο παιχνίδι μου και με πιο γρήγορα αντανακλαστικά στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι το Curry 7 είναι η απάντηση σε οποιονδήποτε παίχτη αναζητά καλύτερη ανταπόκριση και σταθερότητα».

Τι σου προσφέρει το νέο CURRY 7;

> Το άνω μέρος αποτελείται από ένα συνδυασμό υλικών, όπως συνθετικό δέρμα, mesh και TPU στρώσεις,  με αποτέλεσμα να προσδίδει μέγιστη αναπνευσιμότητα στο πόδι και συμπιεστική εφαρμογή.
Τεχνολογία αφρού UA HOVR™ σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας για αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, εξαιρετικής απορρόφησης κραδασμών και επιστροφή ενέργειας.
> Τεχνολογία αφρού Micro G® μετατρέπει τα δυνατά πατήματα σε εκρηκτικές εκτινάξεις.
> Ειδική πλακέτα (Flexible plate) τοποθετημένη ανάμεσα στην τεχνολογία HOVR και Micro G®  διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στις δυο τεχνολογίες και σε κρατά σταθερό σε οποιαδήποτε εναλλαγή κίνησης.
> Η ειδική αυτή πλακέτα αποτέλεσε έμπνευση από τον ίδιο τον Stephen Curry, καθώς η συγκεκριμένη χρησιμοποιείται σε παπούτσια στίβου και επιτρέπει στον δρομέα να παραμένει σταθερός στο πάτημά του – κάτι που θυμίζει πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του Steph με σκοπό να παραμένει εκρηκτικός σε κάθε του κίνηση.
> Εσωτερικό υφασμάτινο Counter επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα.
> Εξωτερικό ενισχυμένο Heel Counter για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και σταθεροποίηση του ποδιού ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα του αστραγάλου.

Ανακάλυψε τώρα το νέο Curry 7UNDRTD, το οποίο ζύγιζε 374 γραμμάρια, σε όλα τα Brand Houses και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Green Bungalow