Το εντυπωσιακό Καϊμακλιώτικο επίτευγμα!

0

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις το τελευταίο διάστημα, η… φλόγα στον Αχιλλέα Καϊμακλίου έχει αρχίσει και “φουντώνει” ξανά για τα καλά, με τον θρίαμβο στο εφηβικό πρωτάθλημα να αποτελεί το αποκορύφωμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται.

Βασιζόμενοι σε δικούς τους ανθρώπους που έχουν “ματώσει” τη φανέλα, οι Καϊμακλιώτες έχουν καταφέρει να αναδιοργανώσουν τα πάντα και η επίδραση του restart είναι εντυπωσιακή. Η επόμενη μέρα είναι ευοίωνη και τα χαμόγελα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο κλειστό της Παλουριώτισσας.

Ο Λούης Σιακαλλής και ο Κυριάκος Γιαγκουλής, μαζί με τους συνεργάτες τους, έχουν βγει μπροστά και παράγουν φοβερό έργο, βοηθώντας τα νεαρά παιδιά να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να πιστέψουν πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν μελλοντικά στην κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Μέχρι πέρυσι ο Αχιλλέας ήταν στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος εφήβων. Ανέβηκε και έκανε κάτι μοναδικό, καθώς φέτος κατέκτησε το τρόπαιο και στην πρώτη τη τάξει κατηγορία των Κ18 Ανδρών, έχοντας μάλιστα απέναντί του έναν πανίσχυρο Όλυμπο Αγλαντζιάς.

Σίγουρα, η επιστροφή του Γιώργου Τριετακόβ ήταν καταλύτης και η εξέλιξή του είναι τρομερή, χωρίς να υστερούν και τα άλλα πολλά υποσχόμενα ταλέντα που είχε δίπλα του. Ωστόσο, πέραν των εφήβων, οι παίδες έφτασαν στα ημιτελικά της επίλεκτης κατηγορίας και αποκλείστηκαν από τον αήττητο Όλυμπο Αγλαντζιάς, ενώ οι παμπαίδες θα διεκδικήσουν το παγκύπριο τρόπαιο απέναντι στον ασταμάτητο Άτλαντα.