Το γυναικείο μπάσκετ στη Λάρνακα εκπέμπει “SOS”

0

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την απόσυρση της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών, η καλαθόσφαιρα του… ωραίου φύλου στη Λάρνακα βρίσκεται σε κρίση και μάλιστα σοβαρή, καθώς η πόλη έμεινε “ορφανή” από εκπρόσωπο, παρότι υπάρχουν παίκτριες που μπορούν να το υποστηρίξουν, αλλά και ορισμένες μπασκετικές για τις δουλειές εκτός παρκέ. Η αγάπη για το άθλημα είναι έντονη και μια ομάδα κοριτσιών, με αγάπη για το άθλημα εκπέμπουν “SOS” μέσω του Cyprusbasket.net.

 

Όσες έχουν μείνει… ξεκρέμαστες ή επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ομαδική προσπάθεια, δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη έγινε κρίση στην γεμάτη ταλέντο ομάδα στις υποδομές Α.Ο. Αραδίππου, ενώ γενικά γίνονται ενέργειες για να βρεθεί λύση και η “Σκάλα” να έχει εκπρόσωπο στο γυναικείο μπάσκετ, με άνοιγμα καινούργιου τμήματος. Οι κοπέλες προσπαθούν με ζήλο, αλλά χρειάζονται στήριξη και γίνεται “σαφάρι” για χορηγούς, που θα πρέπει να συμβάλλουν για να… λάβει σάρκα και οστά το πλάνο εκείνων που “τρέχουν” όλες τις ενέργειες. Αξίζει να βοηθήσετε όσοι μπορείτε!

Μια εκ των μπροστάρηδων αυτής της προσπάθειας, η Αντωνία Ανδρέου (παίκτρια και με σημαντική δράση στις προσπάθειες για την κυπριακή καλαθόσφαιρα στην πόλη της), μίλησε στο cyprusbasket.net: “Δεν θέλουμε να σβήσει το γυναικείο μπάσκετ στη Λάρνακα. Γίνονται προσπάθειες και χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε, με την ανεύρεση χορηγών. Υπάρχουν παίκτριες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν είτε παίζοντας είτε από άλλα πόστ και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να τα καταφέρουμε. Αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε να δώσουμε πράγματα στην πόλη μας”, ανέφερε, κάνοντας έκκληση για στήριξη!