Το σημερινό… “μενού” του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος

0

Σε ρυθμούς… πλέι-οφ και πλέι-άουτ συνεχίζεται το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας με το σημερινό μενού να περιλαμβάνει 3 αγώνες.

 

Στον πρώτο και σημαντικότερο αγώνα της ημέρας έχουμε τον 1ο από τους 2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ της Γ’ Κατηγορίας. Η ομάδα των Nicosia Wizards που τερμάτισε 1η στην κανονική διάρκεια μονομαχεί με τους SDC Knights που τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας που ήταν ούτως η αλλιώς τεράστιας σημασίας έχει διπλό όφελος αφού πέραν της νίκης που δίνει πρόκριση στον μεγάλο τελικό η ομάδα κατακτά αυτόματα και την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Την ίδια ώρα στο Λευκόθεο σε αγώνα πλέι-άουτ η ομάδα της Ύδρα Ασφ. Blue Cats αντιμετωπίζει την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λ/σιας με σκοπό την αποφυγή της διαβάθμισης στη Β’ Κατηγορία και της κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Στις 20:30 και μετά τη λήξη του ημιτελικού της Γ’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί ακόμη μια αναμέτρηση των πλέι-άουτ της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα της Αστυνομίας Κύπρου θ’αντιμετωπίσει την PWC για τους αγώνες κατάταξης 5-8 και την αποφυγή της διαβάθμισης.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα : 

Κλειστό Κώστας Παπαέλληνας – 19:00 – Nicosia Wizards Vs SDC Knights (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

Κλειστό Κώστας Παπαέλληνας – 20:30 – Α.Ε.Α.Κ Vs PWC (Αγώνες κατάταξης Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ θέσεις 5-8)

ΛΕΥΚΟΘΕΟ – 19:00 – Ύδρα Ασφ. Blue Cats Vs Δικηγορικός Σύλλογος Λ/σιας (Αγώνες κατάταξης Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ θέσεις 5-8)

Green Bungalow