Βάλαμε τον Γιουλ στο FaceApp και… έβγαλε Χαρτόπουλο!

0

Πολύς ντόρος γίνεται το τελευταίο διάστημα με την εφαρμογή FaceApp που μπορεί μέσω μιας φωτογραφίας να σου δείξει πως θα είσαι στο μέλλον, κυρίως στα γεράματα.

 

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που είχα την ευκαιρία να μεταδώσω ήταν αυτό μεταξύ του Αριστοτέλη/Νόμου και της Θέμιδας. Οι πληροφορίες μου έκανα λόγο για ντέρμπι ενώ στις σημειώσεις μου είχα σημειώσει με αστερίσκο το όνομα του Δημήτρη Χαρτόπουλου από πλευράς γηπεδούχων.

Το ότι ο άνθρωπος είναι παιχταράς χρειάστηκε περίπου 2-3 λεπτά για να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι. Αυτό όμως που μου είχε σφηνωθεί στο μυαλό είχε να κάνει με τη φυσιογνωμία και το στυλ του. Σε μία ανύποπτη φάση στο 2ο ημίχρονο ο σκηνοθέτης του AlfaSportsTV του έκανε ένα κοντινό προφίλ και τότε… όλα ήταν πιο ξεκάθαρα.

Ο Δημήτρης Χαρτόπουλος είναι το Faceapp του Sergio Lull. Το επιμελώς ατημέλητο μαλλί, οι γωνίες του προσώπου αλλά και το συγκρατημένο χαμόγελο (ακόμα και ο μπαρμπέρης τους λογικά θα’ναι ο ίδιος) καθιστούν την ομοιότητα στη φυσιογνωμία απίστευτη. Αστειευόμενος στο δεύτερο ματς που τον συνάντησα και έγινε η σχετική αναφορά ο ίδιος απάντησε : “Στη Θεσσαλονίκη μου λένε ότι είμαι ο Γιούλ των… πολύ πολύ φτωχών. Οι διαφορές μας είναι καμιά δεκαριά χρόνια και… πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς”.

Δημήτρη Χαρτόπουλε… Απλά ρησπέκτ!