Βεατρίκη Ακαθιώτου: «Περνάω πολύ καλά στη Ρουμανία»

0

Αυξημένος είναι ο χρόνος συμμετοχής της Κύπριας διεθνούς γκαρντ, Βεατρίκης Ακαθιώτου, στη Ρουμανική ομάδα της Αράντ, όπου αγωνίζεται και που βέβαια, μαζί με το δικό της όνομα, τιμάει με την παρουσία της και την Κυπριακή καλαθόσφαιρα!

 

Από τη Βεατρίκη Ακαθιώτου, πήραμε κάποιες δηλώσεις για τη μέχρι τώρα παρουσία της, στη Ρουμανική Αράντ, ομάδα η οποία, επένδυσε πάνω στη διεθνή Κύπρια γκαρντ και αυτή τους η επιλογή, τους βγάζει ασπροπρόσωπους!

Ωστόσο η ίδια, μέσα από τα λεγάμενα της προς την ιστοσελίδα μας, παραμένει προσγειωμένοι, γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι μόνο η δουλειά, είναι που πρέπει να… μιλάει!

«Πραγματικά, περνάω πολύ καλά εδώ στη Ρουμανία, αγωνιζόμενη σε μιαν ομάδα και ένα επίπεδο επαγγελματικό, βάση της νοοτροπίας που έχω συναντήσει!

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχω πάρει και αυξημένο χρόνο συμμετοχής λόγω ενός τραυματισμού της αρχηγού της Αράντ και από τη δική μου πλευρά, κάνω το ότι καλύτερο μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου, στο να πραγματοποιήσει τους στόχους της!

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι η ομάδα μου πραγματοποιεί μιαν πολύ καλή πορεία, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, κάτι που μας κάνει αισιόδοξους ότι στο τέλος της χρονιάς, θα μπορέσουμε να πετύχουμε στους στόχους που είχαν τεθεί πριν από το ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας»!

Star Balm
Green Bungalow