Ξεγέλασε κόσμο στο Μαϊάμι ως… Ζλάταν ο Τζέντοβιτς της Μπάγερν (vid)

0

Η ομοιότητα μεταξύ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Νιχάτ Τζέντοβιτς είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αυτό εκμεταλλεύθηκε η Μπάγερν Μονάχου, βάζοντας τον Βόσνιο γκαρντ της να προσποιηθεί ότι είναι ο Σουηδός σταρ στους δρόμους του Μαϊάμι, σε ένα ιδιαίτερο βίντεο.

 

Οι Βαυαροί, ορμώμενοι από την εκπληκτική ομοιότητα του γκαρντ τους, Νιχάτ Τζέντοβιτς, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σκαρφίστηκαν το απόλυτο πλάνο… παραπλάνησης του κόσμου που βρέθηκε στους δρόμους του Μαϊάμι το απόγευμα της Πέμπτης (19/9).

Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος παίκτης έπιασε κοτσίδα τα μαλλιά του, φόρεσε γυαλιά ηλίου και καμουφλαρίστηκε πλήρως σαν άλλος Ζλάταν, σε μια φάρσα που υποκινήθηκε από μέλος της γερμανικής ομάδας, η οποία προσποιήθηκε τον μάνατζερ του Σουηδού σταρ.

Εκ του αποτελέσματος, το εγχείρημα πέτυχε, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πίστεψαν ότι είχαν μπροστά τους τον Ιμπραΐμοβιτς, βγάζοντας φωτογραφίες και ζητώντας αυτόγραφα, αν και η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη προσπάθεια, μια και η ομοιότητα μεταξύ των δύο αθλητών είναι παραπάνω από εμφανής.

Δείτε το βίντεο της φάρσας: