Ξεπέρασε ήδη κάθε προσδοκία

0

Μπορεί να υπάρχει εδώ και μόλις ένα μήνα από πλευράς λειτουργίας, όμως η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΕΡΙΟΥ-ΤΟΝΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όσον αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, από τα παιδιά που θέλουν να εγγραφούν σε αυτήν.

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η νεοσύστατη αυτή ακαδημία, η οποία ως γνωστό έχει δημιουργηθεί από τον κορυφαίο Κύπριο προπονητή, Τόνι Κωνσταντινίδη, πάντοτε σε συνεργασία με τον σωματείο, ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου, έχει μαζέψει μέχρι στιγμής και σε ένα ουσιαστικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα, συνολικά 60 παιδάκια, ηλικίας από 5-13 χρόνων.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά οργανωμένη Ακαδημία, η οποία διαθέτει αυτή την στιγμή δυο διπλωματούχους προπονητές, τον Θεοδόση Ιωαννίδη και Γιάννη Μάτση καθώς και άλλους αθλητικούς επιστήμονες, όπως γυμναστή, διατροφολόγο και φυσιοθεραπευτή.

Αναμφίβολα, ο «εγκέφαλος» του όλο αυτού και ήδη από ότι δείχνει πετυχημένου εγχειρήματος, δεν είναι άλλος από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, κόουτς Τόνι Κωνσταντινίδη.

Η συγκεκριμένη ακαδημία, λειτουργεί και προπονείται στο Γέρι και στο Γυμνάσιο της περιοχής, «Ιωνά και Κολοκάση», ενώ οι ομάδες της λαμβάνουν κιόλας από τον πρώτο χρόνο λειτουργία της, στα πρωταθλήματα της Κ.Ο.Κ., Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-14.