Η «ένοχη» δήλωση του Ντέρικ Ρόουζ

Η σεζόν 2010-2011 εξελίχτηκε ιδανικά για τον MVP -τότε- του NBA, Ντέρικ Ρόουζ, και οι πάντες είχαν να πούνε τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για την αγωνιστική του ποιότητα αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Μέχρι που ένα άτυχο περιστατικό δημιούργησε ερωτηματικά γύρω από τον πολυτάλαντο πρώην άσο των Μπουλς, των Νικς και νυν των Καβαλίερς, αν κι εδώ που τα λέμε δεν είναι ότι ο άλλοτε ηγέτης των «Ταύρων» έκανε κάποιο έγκλημα. Απλώς στο περιοδικό του ESPN δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του Ντέρικ Ρόουζ, όπου ο Αμερικανός γκαρντ αναφερόμενος στο ζήτημα των αναβολικών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη φέρεται να είπε πως: «Σε κλίμακα από το ένα ως το δέκα θα έλεγα πως το πρόβλημα βρίσκεται στο επτά. Είναι τεράστιο και πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου να μη γίνονται τέτοιου είδους αδικίες».

Βέβαια, όταν η είδηση διέρρευσε, ο Ρόουζ υποστήριξε πως η απάντηση που έδωσε παρερμηνεύτηκε από τον δημοσιογράφο. Αναλυτικά τα λεγόμενά του: «Δε θυμάμαι να με ρώτησαν κάτι τέτοιο κι επίσης δε θυμάμαι να απάντησα κάτι τέτοιο. Όμως και να έδωσα κάποια παρόμοια απάντηση, σίγουρα δεν κατάλαβα τί με ρώτησαν. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν πιστεύω πως υφίσταται πρόβλημα με απαγορευμένες ουσίες στο NBA». Τώρα, αν λέει αλήθεια ή ψέμματα, μόνο αυτός το γνωρίζει!

- Advertisement -