Ζάιον Ουίλιαμσον : “Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με τους Πέλικανς!”

0

Πεπεισμένος ότι οι Νιου Όρλινς Πέλικανς μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα του NBA εμφανίστηκε ο rookie σταρ, Ζάιον Ουίλιαμσον.

 

Σε δηλώσεις του στην ιταλική «Gazzetta Dello Sport», ο πρώην σταρ του Duke και Νο1 στο περασμένο draft εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα ήταν ψέμα αν δεν παραδεχόμουν ότι εχουμε στόχο το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, ο 19χρονος θηριώδης φόργουορντ φάνηκε σίγουρος ότι με τον μέχρι στιγμής επιθετικό σχεδιασμό του coach των Πελεκάνων, Άλβιν Τζέντρι, στις προπονήσεις, ο ίδιος θα βρει τις ευκαιρίες για να είναι «φονικό όπλο» απέναντι σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Αναλυτικά, ο Ζάιον Γουίλιαμσον είπε: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη περίσταση. Οι Πέλικανς κρατούν ψηλά το ρυθμό, όπως μου αρέσει. Δουλεύω ήδη με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και κάθε άσκηση δίνει έμφαση στα τρεξίματα. Είμαι σίγουρος ότι τα επιθετικά σχήματα μας θα μου επιτρέψουν να είμαι ”φονικός” από την ερχόμενη σεζόν.

Είναι το καταλληλο να έχουμε βετεράνους στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε, όχι μόνο στο παρκέ αλλά και στα αποδυτήρια. Θα είναι οι μέντορες για μας τους μικρότερους, θα χρειαστούμε τις συμβουλές και την εμπειρία τους. Αλλά είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από το ταλέντο των νεαρών παικτών. Νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ναι, είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να θέτει ως στόχο τον τίτλο του NBA. Ξέρω πόσο πολύπλοκη είναι η δυτική περιφέρεια. Αλλά έτσι το βλέπω εγώ, θα ήταν ψέμα αν έλεγα κάτι διαφορετικό».