ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΕΘΑ

0

Χωρίς νίκη παρέμεινε στην ευρωπαϊκή της… περιπέτεια η ΕΘΑ, που παρότι προσπάθησε αρκετά, τα ελλείμματα συγκέντρωσης σε αρκετά σημεία δεν της επέτρεψαν να κατακτήσει το ροζ φύλλο. Η Χιμίκ ήταν πιο ουσιαστική και προσηλωμένη με αποτέλεσμα να περάσει νικηφόρα από το “Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία” με 80-69 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup.

Τα ποσοστά της ομάδας της Έγκωμης ήταν σχετικά καλά, όπως και η προσπάθεια που έγινε στα ριμπάουντ. Το μεγάλο πρόβλημα έγκειται σίγουρα στο κομμάτι της δημιουργίας. Η στατιστική λέει την αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση, καθώς οι Ουκρανοί μοίρασαν 20 ασίστ, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα μόλις 8, εκ των οποίων οι έξι ήταν του Γκόλντεν!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγαλύτερη υπομονή, απέφυγαν τις πολλές ατομικές ενέργειες και η καλή κυκλοφορία έφερε πιο ορθολογικές επιλογές και λιγότερη κούραση. Η ΕΘΑ προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της μετά από μια εξαιρετική χρονιά που είχε πέρυσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η νέα αλλαγή προπονητή αναγκάζει τους παίκτες να χρειάζονται ξανά πίστωση χρόνου και μένει να δούμε πότε θα αποκτήσουν την ταυτότητα που ακόμη αγνοείται στη φετινή σεζόν.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως στο ματς με την Χιμίκ, η ΕΘΑ δικαιούταν κάτι παραπάνω. Λίγο η ατυχία, λίγο οι παίκτες της που αδίκησαν τους εαυτούς τους, ήταν τα στοιχεία που έφεραν αυτό το διόλου αντιπροσωπευτικό της προσπάθειας που έγινε -11…

Δεκάλεπτα: 16-16, 39-47, 49-67, 69-80

εθα

χιμικ

Coffee House