ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ: “ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ”

0

O ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Κεραυνό Στροβόλου και τώρα επικεντρώνεται στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι ενάντια στον αήττητο Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Παναγιώτης Γιανναράς τοποθετήθηκε για το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του μέσω του cyprusbasket.net.

“Θεωρούμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ μετά και από τη νίκη του με την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα επιθετική, διαθέτοντας ταλέντο στο εκτελεστικό κομμάτι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους και να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, που εν συνεχεία αναφέρθηκε στο χαμένο ντέρμπι με τον Κεραυνό Στροβόλου:

“Όταν αγωνίζεσαι σε ντέρμπι με ισάξιους αντιπάλους, τότε οποιοδήποτε νεκρό διάστημα μπορεί να στοιχίσει. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα λεπτά, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωση και την ηρεμία μας, κι εκεί κρίθηκαν όλα”.

Για τη μαζική παρουσία του κόσμου στο κλειστό “Κ. Παπαέλληνας”, σχολίασε: “Είναι σημαντικό ότι το μπασκετικό κοινό δείχνει πως φέτος θα είναι κοντά στο άθλημα και ελπίζουμε ότι με τη λήξη της τιμωρίας της έδρας μας, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα δώσει μαζικό παρών και θα βοηθήσει την ομάδα όπως έκανε και στο εκτός έδρας ματς μας στον Στρόβολο”.

Για το πόσο μπορεί να στοιχίσει στον ΑΠΟΕΛ η τιμωρία της έδρας του, είπε: “Ο κόσμος μάς δίνει μεγάλη ώθηση. Από εκεί και πέρα, προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές. Θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε απώλειες μέχρι να σταματήσουμε να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών”.

Κλείνοντας, ανέφερε: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και οι ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προσαρμογής. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Coffee House