Η ΚΟΚ ΓΙΑ ΝΕΟΦΥΤΟ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗ

0

Ολόκληρο το κυπριακό μπάσκετ πενθεί για τον χαμό του Νεόφυτου Χανδριώτη και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και αποχαιρετά τον αθλητή…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη, για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Νεόφυτος υπήρξε μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων της Κύπρου, όπως και της Εθνικής Ενόπλων που συμμετείχε σε αγώνες στην Βραζιλία το 2011, ενώ αγωνίστηκε στην ομάδα της ΕΘΑ Έγκωμης για αρκετά χρόνια. Στην ανδρική ομάδα αγωνίστηκε τις περιόδους 2010-11 και 2011-12, ενώ πιο πριν αγωνιζόταν στα αναπτυξιακά τμήματα.

Σταμάτησε πριν από περίπου δυόμιση χρόνια, όταν διαγνώσθηκε η ασθένεια του. Ο Νεόφυτος έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως πλέον δεν είναι πια μαζί μας. Ολόκληρος ο χώρος της κυπριακής καλαθόσφαιρας θρηνεί τον χαμό ενός ταλαντούχου παιδιού, και ενός εξαιρετικού χαρακτήρα.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη ενός δικού της παιδιού, θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στους αγώνες όλων πρωταθλημάτων της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό σου ταξίδι Νεόφυτε.

Coffee House