ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

0
Κούνας

kounasΚαλησπέρα σε όλους,

Κατ’αρχάς θα ήθελα να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη ο οποίος δυστυχώς μας έφυγε νωρίς. Καλό ταξίδι αδερφέ, δεν σε γνώρισα αλλά μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για εσένα.

Δεύτερο και πιο ευχάριστο, θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ για την μεγάλη πρόκριση που πέτυχε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Τέτοιες επιτυχίες θα βοηθήσουν το κυπριακό μπάσκετ να ανέβει ξανά εκεί που του αναλογεί.

Σίγουρα δεν είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυπριακού μπάσκετ, αλλά για εμένα είναι μεγάλη, γιατί προήλθε μέσα από Κύπριους με μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες, πράγμα που δείχνει ότι και οι Κύπριοι παίκτες έχουν να δείξουν πολλά.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τον Τόνυ Κωνσταντινίδη για την επιτυχία του στην Ευρώπη με την ρουμανική ενέργεια. Για άλλη μια φορά αποδεικνύει την καλή δουλειά που κάνει.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και ο επόμενός μας αντίπαλος είναι η Ε.Ν.Π. Μια ομάδα πολύ επικίνδυνη που αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% ίσως αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Πρέπει να κάνουμε μια καινούρια αρχή και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από αύριο.

Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!
Καλή αγωνιστική δράση σε όλους!

Coffee House