ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ: “ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ”

0

Ο Κεραυνός γύρισε φέτος σελίδα με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη να “εξαργυρώνει” την εξαιρετική του δουλειά στον πάγκο της ΕΘΑ και να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας του Στροβόλου.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της πρεμιέρας με την περσινή πρωταθλήτρια, Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα στο Κίτιον, ο τεχνικός του Κεραυνού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του cyprusbasket.net

Για τη σεζόν που ξεκινάει, είπε: “Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Σίγουρα, καλύτερη από τις προηγούμενες και σαν Κεραυνός, αλλά και σαν κυπριακό μπάσκετ γενικότερα. Όλοι οι αθλητές να έχουν πάνω απ’ όλα την υγεία τους και να παίζεται μπάσκετ μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου”.

Για το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας, επεσήμανε: “Σίγουρα είναι πρόκληση για εμάς που παίζουμε με μια ομάδα, η οποία είναι η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν. Αυτό από μόνο του μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ για την πολύ καλή παρουσία που δείχνει μέχρι τώρα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όπου άξιζε να έχει τουλάχιστον μία νίκη. Όσο για τον Κεραυνό είμαι σίγουρος πως με τον τρόπο που δουλεύουμε καθημερινά, κι έχοντας υπομονή και συνέπεια, θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από το να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες”.

Coffee House