“ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΠΑΚΙΑ, ΜΟΙΡΑΖΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ”

0

Εκδήλωση η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας “Νοιάζομαι” θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30, στο Κλειστό Γήπεδο “Αφροδίτη” στην Πάφο, η οποία διοργανώνεται από την ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για αξιοπρεπή διαβίωση, προσβασιμότητα και πλήρη ενσωμάτωση στην κοινωνία, για τους συμπολίτες μας με αναπηρίες.

Μέσω της προσπάθειας αυτής γίνεται εκστρατεία συλλογής πλαστικών πωμάτων και τενεκεδακιών, με στόχο την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου το oποίο θα δωριθεί σε κοινωφελές ίδρυμα, στέλνοντας το μήνυμα “Μαζεύω καπάκια, μοιράζω χαμόγελα”.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τουρνουά καλαθόσφαιρας, στο οποίο θα συμμετέχουν καλαθοσφαιριστές με αναπηρίες, παιδικές ακαδημίες από την Πάφο, και ερασιτέχνες καλαθοσφαιριστές. Όλοι θα αγωνίζονται σε τροχοκαθίσματα.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στηρίζει την εκδήλωση μέσω της ομάδας καλαθοσφαίρισης τροχοκαθίσματος, θα είναι παρών στο Κλειστό Γήπεδο “Αφροδίτη” στην Πάφο, στις 13 Δεκεμβρίου και καλεί όλους τους φίλους της καλαθόσφαιρας και του αθλητισμού γενικότερα, όπως δώσουν το παρών τους σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση.

Coffee House