ΜΕΪΣΟΝ, Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

0

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα ΚΟΚ Α’ Ανδρών, καθώς κυριάρχησαν οι αλλαγές ξένων που έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Μετά, λοιπόν, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που απέκτησε τον Ρασάντ Άντερσον στη θέση του Τάουενς και την Πετρολίνα ΑΕΚ Λάρνακας, που αντικατέστησε τον Δανό, Τζόναθαν Γκίλινγκ, με τον Αμερικανό Μπράντον Μπάουμαν, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Απόλλωνα Λεμεσού.

Κοιτάζοντας στον πάγκο των Λεμεσιανών κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον Κεραυνό Στροβόλου, δεν είδε ποτέ τον ΜακΚόι. Αντ’ αυτού, παρατηρήθηκε μια άγνωστη φιγούρα, που στο πίσω μέρος της φανέλας του όταν μπήκε έγραφε “MASON”.

Εκ των υστέρων μάθαμε τις υπόλοιπες πληροφορίες. Το όνομα αυτού: Αντουάν Μέισον. Αμερικανός γκαρντ, αρκετά δυναμικός, αλλά χωρίς καλά πατήματα και συγχρονισμό στο σουτ. Στα 23 του χρόνια έχει πραγματοποιήσει αξιόλογη κολεγιακή καριέρα με το Νιαγκάρα και το Όμπερν, ξεπερνώντας τους 2.000 πόντους συνολικά.

Η καταγωγή του είναι από τη Νέα Υόρκη και στον Απόλλωνα κάνει την πρώτη του επαγγελματική απόπειρα, κουβαλώντας καλές συστάσεις. Στο πρώτο ματς ήταν λογικό να μην δείξει πολλά πράγματα.

Λίγο τα 23 του χρόνια, λίγο το… τζετ λακ, λίγο η έλλειψη προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα δεν του επέτρεψαν να κάνει τη διαφορά από το ξεκίνημα. Δεν χρειάστηκε, εξάλλου… Ο Κρις Μπράσουελ ήταν εξωπραγματικός, ο Ραχίμ Άπλμπι έκανε θραύση στην περιφέρεια και ο Τόνι ΜακΡέι είχε εντυπωσιακά επιθετικά ξεσπάσματα…

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι γιος του άλλοτε ΝΒΑer των Μαϊάμι Χιτ, Άντονι Μέισον, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή και αδερφός του περσινού αθλητή της ομάδας, Άντονι Μέισον τζούνιορ.

Coffee House