ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ

0
Κούνας

kounas2Ένα καινούργιο σάιτ ξεκινάει με μεγάλες προοπτικές και πιστεύω θα βοηθήσει το κυπριακό μπάσκετ να προχωρήσει και να μεταδοθεί σε όλη την Κύπρο.

Από εκεί και πέρα, μια καινούργια χρονιά ξεκινάει για το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, αν και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο 100% αυτού που μπορούμε. Το Σάββατο δίνουμε έναν δύσκολο αγώνα με την ΕΘΑ και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε και παιχνίδι με παιχνίδι στη συνέχεια θα δούμε πώς θα πάει το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών και σίγουρα είναι μειονέκτημα για εμάς το ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Από εκεί και πέρα, το γήπεδό μας είναι το σπίτι μας. Πρέπει να το υπερασπιστούμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Την τελευταία στιγμή ήρθε και η προσθήκη του Λάρι (σ.σ. Τέρνερ) και θα αργήσει λίγο να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και αυτός στον δικό μας. Όμως, πρόκειται για έμπειρο παιδί. Έναν μαχητή που θα μας βοηθήσει πολύ κοντά στο καλάθι.

Είναι μια περίεργη χρονιά φέτος. Έγινε μια προσπάθεια από την ομοσπονδία να μειωθούν οι ξένοι. Ο αριθμός τους μειώθηκε στους πέντε πλέον και δίνεται η ευκαιρία στους Κύπριους. Ευελπιστώ τα νεαρά παιδιά να πάρουν την ευκαιρία, γιατί αυτό θα βοηθήσει να χτίσουμε στο μέλλον μια καλύτερη εθνική ομάδα.

Coffee House