ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ

0

Προς το “διαζύγιο” οδεύουν ΑΠΟΕΛ και Πάνος Γιανναράς, καθώς η χθεσινή προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του. Η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, ρίχνοντας τα δίχτυα της κυρίως στην ελληνική αγορά. Το cyprusbasket.net “έχει” το ρεπορτάζ…

Image

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για την αντικατάσταση του ομοσπονδιακού τεχνικού στον πάγκο των “γαλαζοκίτρινων” είναι αυτό του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο Χανιώτης προπονητής έχει κάνει μεγάλη καριέρα, περνώντας από τους πάγκους ομάδων όπως οι Αμπελόκηποι, το Ηράκλειο, η Δάφνη, ο Απόλλων Πατρών, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Μακεδονικός, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, η Α.Ε. Λάρισας, το Μαρούσι, ο Πανελλήνιος, η Ολύμπια Λάρισας, ο Ηρακλής, ο ΚΑΟΔ, το Ρέθυμνο και ο Ίκαρος, ενώ πέρυσι είχε ένα πέρασμα από την Κύπρο και τον Κεραυνό Στροβόλου. Το βιογραφικό του είναι “πλούσιο”, αλλά το κασέ του όχι και τόσο μικρό. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί η “χρυσή” τομή.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ έχει προσελκύσει μεταξύ άλλων από την Ελλάδα η περίπτωση του Τζίμη Κουστένη. Ενός προπονητή, ο οποίος έχει κοουτσάρει στην ελληνική Α1 το Περιστέρι, τον Ηλυσιακό και τον Πανελευσινιακό. Διαθέτει αξιόλογες παραστάσεις και εξετάζεται έντονα. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει προταθεί και η περίπτωση του πρώην προπονητή της Ομόνοιας, Γιώργου Φιλκίνη, χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις προθέσεις των διοικούντων, οι οποίοι προσπαθούν να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Coffee House