ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΡΚΕ…

0
Νικόλας Θωμά

nikolas-thoma-107x150Καλημέρα και πάλι,

Image

Ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα γεμάτη αγωνιστικές υποχρεώσεις φθάνει στο τέλος της και πάλι μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα μου έπαιξε δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, τον ΑΠΟΕΛ και τον Κεραυνό και το ποτήρι μπορούμε να το δούμε και από τις δύο πλευρές, μισοάδειο από τη μια γιατί φύγαμε από το γήπεδο με δύο ήττες και από την άλλη μισογεμάτο γιατί η αγωνιστική μας πρόοδος είναι εμφανής και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια,μια νεανική ομάδα που παίζει με πολύ πάθος και η νίκη είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους και αγωνιστικούς αλλά και ψυχολογικούς.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται,πρέπει να αποβάλουμε η τουλάχιστον να μειώσουμε από το παιχνίδι μας τα κενά διαστήματα που μας στοιχίζουν ως τώρα στα περισσότερα παιχνίδια την νίκη.

Επίσης κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα ποσοστά μας στα σουτ αλλά και στις ελεύθερες βολές που σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε και που μόνο με πολλές ώρες δουλειάς θα έρθει η βελτίωση αυτή.Το Σάββατο λοιπόν στο Ελευθερία θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι και να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος θα το ξαναπώ αλλά πρέπει να ακούγεται συχνά για να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι, νιώθουμε ότι κάθε εβδομάδα παίζουμε εκτός έδρας αφού η έδρα μας είναι στο Αυγόρου και όχι στο Παραλίμνι αφού δεν υπάρχει εκεί μια κλειστή αίθουσα! Και αυτό είναι κάτι που δεν βοηθάει στην προώθηση του αθλήματος.
Dum spiro spero ή αλλιώς όσο ζω ελπίζω να δω παρκέ στο Παραλίμνι λοιπόν.

Καλή σας μέρα και ας δούμε και τα γήπεδα γεμάτα γιατί αξίζει τον κόπο.
Νικόλας Θωμά

Coffee House