Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ

0

Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς αυτήν την εβδομάδα έφτασε στα αυτιά μου ένα πολύ στενάχωρο γεγονός. Με την σειρά μου θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη που δεν είναι πια μαζί μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, πριν δύο εβδομάδες γνωρίσαμε την ήττα από τους Gladiators Trier. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, με την ήττα να μας προκαλεί έντονο προβληματισμό για την εμφάνιση μας. Δυστυχώς στο παιχνίδι που ακολούθησε απέναντι στους rent4office Nürnberg δεχθήκαμε άλλη μια ήττα. Παρουσιάσαμε πολύ κακό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, με την ήττα στο τέλος της βραδιάς να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Θα πρέπει ο καθένας μας να κάνει την αυτοκριτική του και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τους Hamburg Towers μια ομάδα που τη δεδομένη στιγμή μοιράζεται την τέταρτη θέση μαζί μας στον βαθμολογικό πίνακα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας για να φτάσουμε στην νίκη.

Κλείνοντας όσον αφορά στο κυπριακό πρωτάθλημα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην ΑΕΚ Λάρνακας που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κυπριακή Καλαθόσφαιρα έχει ανάγκη από τέτοιες επιτυχίες.
Τα λέμε σύντομα,
Κρις

Coffee House